De 20 Beste Magento 2

Overzichtelijk en zeer veilig dankzij DNSSEC, transfer-locks en 2FA. Magento is een populair e-commerce platform waarmee webshops worden gebouwd. In deze handleiding leggen we uit hoe je Magento 2 – de nieuwste versie – installeert. In deze handleiding installeren wij versie 2.1.eight magento webshop zonder pattern information. Let op, Magento is serieuze software program, voor ambitieuze ondernemers met professionele internet hosting.

Nu kom je in het scherm waar je de koppeling met de database gaat maken. In dit scherm vul je de database gegevens in welke je bij stap 1 hebt aangemaakt. In deze stap van de installatie voeg je de database gegevens toe Hieronder volgt een beschrijving wat je waar dient in te voeren: In dit voorbeeld passen we dit niet aan en laten we de standaard waarde intact.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.

Daarom ondersteunen wij magento webshop niet op zogeheten “shared hosting” . Tip: Zorg ervoor dat jouw webshop ook beveiligd is met een SSL-certificaat. Aanmaken FTP en database gegevens Ga akkoord met de voorwaarden Voordat je aan de slag kan gaan met de installatie dien je in bezit te zijn van de FTP en database gegevens.

Ga naar de obtain pagina van Magento 2 (magento.com/tech-resources/obtain) en obtain hier de nieuwste versie. Voordat je Magento 2 kan installeren dien je eerst een account aan te maken. In dit voorbeeld gaan we er vanuit dat je al een account hebt. Download de meest recente launch magento hosting van Magento 2 via de website Nadat je de nieuwste versie hebt gedownload pak je het .zip bestand uit en upload je deze bestanden met een FTP programma naar de server.

Indien je Magento 2 wilt installeren op een subdomein dan moet je eerst een subdomein aanmaken by way of het controle paneel. Hierna addContent je de bestanden niet in de httpdocs maar onder /subdomains/jouw-subdomein Roep de URL aan through de browser, vervolgens krijg je onderstaand scherm te zien: Om verder te gaan met de installatie dien je de algemene voorwaarden te accepteren Wanneer je op ‘Terms & Agreement’ klikt krijg je de licentieovereenkomst te zien.

  • Toptal – Intro to Magento: Navigeren in het Top eCommerce ecosysteem
  • E-commerceplatform Magento in handen van Adobe
  • Op 19 juli 2018 is Magento Commerce voor 1,68 miljard dollar overgenomen door Adobe.

Magento 2 installeren in een andere map Wanneer je Magento 2 wilt installeren op bijvoorbeeld /magento2 dan dien je in de /httpdocs een map ‘magento2’ aan te maken en de bestanden hierin te uploaden. Magento 2 installeren op een subdomein

Klik op ‘Agree and Setup Magento’ om door te gaan met de installatie. Je bent nu klaar om de daadwerkelijke installatie te starten. De Readiness Check controleert of alle instellingen juist zijn Klik op ”Start Readiness Check om te controleren of alle instellingen juist zijn. Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *