Een Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

Tweewekelijks Als Eerste De Beste WordPress Tips In Je Mailbox

Een webshop zit iets complexer in elkaar en doet veel meer queries dan een gewone website. Eengoede webhostingdie dat aankan is daarom cruciaal. Nog een groot voordeel van een webshop: je hoeft je niet tot een bepaalde locatie te beperken. In principe kan iedereen in de hele wereld met een internetverbinding bij jou kopen. Als je webshop enkel in het Nederlands is, is je doelgroep wel beperkt.

Je klanten komen niet zomaar op je website terecht. En eens ze er zijn, WordPress website zijn er nog tal van factoren die zullen bepalen of er een aankoop wordt gedaan.

Online advertising is daarom een belangrijk component in het doen slagen van je webshop. Onze favoriete web optimization-plug-in Yoast werkt voortreffelijk met WooCommerce. Yoast is ideaal om je producten te optimaliseren zodat ze gemakkelijk in Google gevonden worden. Om nog meer zichtbaarheid op Google te hebben, kan je eenGoogle Ads-campagnestarten. Voor webshop is het aan te raden om een PLA-campagne te beginnen.

Gelukkig is WooCommerce compatibel met WPML en heb je dus een software waarmee je vrij eenvoudig andere taalversies kunt toevoegen. PROTIP: Als je internationaal gaat, moet je nog WordPress even je verzendmethoden en regio’s opnieuw checken. Alleen het hebben van een webshop is niet voldoende. Er voldoende bezoekers heen krijgen en hen verleiden met jouw producten is essentieel.

Online kopen staat of valt met vertrouwen, het is dus geruststellend als er bovenaan in de adresbalk “veilig” staat. Ook de minste hapering tijdens het examine-outproces kan mensen doen aarzelen. Daarom moet je webshop snel zijn.

Hosting Voor Woocommerce

Staan jouw producten tussen die productadvertenties, dan heb je meteen een enorme zichtbaarheid. Andere online marketingmogelijkheden zijne-mailmarketing,contentmarketing,social mediaen productvideo’s. Installeer e-commercetracking through Google Analytics.

PLA staat voor Product Listing Ads. Het houdt in dat afbeeldingen van je producten bovenaan en rechts van de zoekresultaten getoond worden. Om een PLA-campagne te starten, heb je een Google Merchant WordPress hosting Center-account nodig. Die moet je linken aan je Google Ads-account. Vanuit WooCommerce kan je een productfeed naar je Google Merchant Center installeren, zodat al je producten er mooi in voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *