Geld Lenen Voor Een Auto, Vergelijk De Goedkoopste Autoleningen!

Er speelt ook mee hoeveel waarde je hecht aan een auto. Waar zeg ik dat een opstalverzekering overtollig is??

Wat je wel eens ziet is dat mensen geld “overhouden” van de verkoop van het huis, een andere hypotheek of een erfenis. Dat wordt soms in een auto gestoken, hoewel de auto een slechte manier is om je geld waarde te laten houden. verbouwing financieren En er zijn de mensen die “zich opwerken”. Die kopen een oud autootje, rijden er een tijdje mee terwijl ze sparen en na een paar jaar kopen ze een dikker autootje. Daarna weer hetzelfde feestje en weer een trappetje duurder.

Gaat de wasmachine stuk dan moeten ze de creditcard trekken bijvoorbeeld, vaak wordt de verstandige buffer gewoonweg vergeten. Je moet je echter ook realiseren dat je baan altijd kan stoppen, of zelfs van jullie beide, en hoe ga je de lasten dan dragen? Een auto kan je altijd weer inruilen, maar staat hier ook weer een renteboete op wanneer je een lening te vroeg aflost. Als je mijn bericht leest zie je ook dat ik het niet echt aanraad om een financiering aan te gaan. Het beste is nog even doorsparen, en dan maar straks die auto van € 10.000,- kopen (en je buffertje overhouden).

Mijn huis is nog niet helemaal terug bij de waarde in 2008, maar de waarde is altijd nog 4x de aankoopprijs (was ruim 5x). Die zijn er helaas deze mensen, begin jaren 2000 was het geld bijna gratis zo leek het wel, huizen werden immers toch meer waard elk jaar. Totdat de disaster echt roet in het eten heeft gegooid.ReagerenReageren met quote Totdat de crisis echt roet in het eten heeft gegooid.

Hiervoor hebben we 9000 euro rente vrij gefinancieerd en na 2 jaar dit bedrag helemaal afgelost. Dit paste in onze financiele situatie aangezien wij beiden ook elk jaar een present kregen van onze grootouders. Nu, 3 jaar later zijn wij meer gaan verdienen en willen we graag een grotere auto. Laatste wijziging: :01 door Donatello.ReagerenReageren met quote En toch blijft het onverstandig een auto financieren naar mijn mening.

En dat is te merken; mijn duurste, zelf aangeschafte, auto ooit was 8000 euro. Op dit second rij ik een huurauto van 30k waarvan de werkgever de huur betaalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *