Je Woocommerce Shop Koppelen

Woocommerce Social Login

Bij elke release wordt de uitgebreide documentatie bijgewerkt, zodat jij precies de gewenste winkel kan bouwen. Word onderdeel van onze groeiende internationale neighborhood WooCommerce beschikt over een grote, gepassioneerde community die handelaren wil helpen slagen en die snel uitbreidt. Er worden WooCommerce-ontmoetingen georganiseerd op locaties overal ter wereld, waaraan je gratis kan deelnemen en die je zelfs kan helpen organiseren.

Versnel de ontwikkeling met een razendsnelle CLI. Het hoofdplatform wordt grondig en vaak getest, en ondersteund door een toegewijd ontwikkelingsteam dat in verschillende tijdzones werkt.

Beheer je winkel vanuit waar je maar wilt met de free of charge WordPress hosting mobiele app . Spoilers: je kan binnenkort een lichtelijk verslavende ‘cha-ching’-melding ontvangen wanneer je een product verkoopt! Altijd beheer en controle van je winkelgegevens Met WooCommerce zijn jouw gegevens geheel van jou.

Deze evenementen zijn een geweldige manier om van anderen te leren, je expertise te delen en in aanraking te komen met mensen net als jij. WooCommerce komt wereldwijd ook regelmatig ter sprake tijdens WordCamps en we kijken er zeer naar uit om je te ontmoeten.

Als je ervoor kiest om gebruiksgegevens met ons te delen, dan kan je erop rekenen dat deze geanonimiseerd en veilig zijn. Je kan je op ieder moment uitschrijven zonder dat dit invloed heeft op je winkel. Waarom ontwikkelaars voor wordpress website kiezen Integreer vrijwel elke service met een krachtige REST API en webhooks. Ontwerp en bouw aangepaste contentblokken met React.

Webshop Laten Bouwen Met De Woocommerce Plugins

website maken is ontwikkeld en wordt ondersteund door Automattic: de makers van WordPress.com en Jetpack. Daarnaast hebben we ook honderden onafhankelijke bijdragers en er is altijd ruimte voor meer. Ga naar de WooCommerce WooCommerce GitHub-repository om te zien hoe je kan bijdragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *