Magento 2 En Myparcel

Magento Open Source

Een snel ladende shop is erg belangrijk bij Magento web optimization. De snelheid van de webshop is in grote mate afhankelijk van het soort hostingpakket. Maar ook de afbeeldingen, video’s en de te laden scrips bepalen voor een groot gedeelte de snelheid. In Magento is standaard een cache-tool aanwezig, te vinden onder “Systeem > Cache-beheer .

Sitemaps voor Magento kun je aanmaken onder “Catalogus > Google Sitemap, of Marketing > Site Map in Magento 2. Automatisch sitemaps laten generen kan onder “Systeem > Configuratie > tabblad Catalogus”. Zoek op deze pagina naar het tabblad “SEO magento hosting”; Automatisch aangemaakte sitemap inschakelen. Hier vind je ook de instellingen voor canonical URL’s. De hreflang tags kunnen gerealiseerd worden met de various extern verkrijgbare extensies.

Deze cache functie werkt naar behoren. Afhankelijk van het soort webhosting pakket kan de cache flink opgevoerd worden met scripts op de server en instellingen in de .htaccess. Dit verschilt per hostingprovider. Heeft je webdesigner enige kennis van de technische kant van o.a. Magento internet magento webshop hosting dan is dit een eenvoudig klusje.

Meer over HTTPS vind je op Wikipedia. Een snelle webshop is een must voor je bezoekers én Google

Om de webshop snel te laten laden kun je hem het beste hosten bij een gespecialiseerde provider. Zo biedt Mageshops speciale, geoptimaliseerde en razendsnelle Magento webhosting pakketten aan. Onze servers communiceren perfect met Magento d.m.v. speciale software en een efficiënt ingericht Magento .htaccess bestand. Ook het gebruik van het veilige HTTPS wordt door Google gezien als een vereiste en verbind er een hogere positie aan in de zoekresultaten.

  • mogelijk om allerlei verschillende soorten businessmodellen online te kunnen aanbieden.
  • Door gebruik te maken van een uitegebreide opzet en database voor producten, klanten , orders and so on. maakt het o.a.

Zorg ervoor dat je webshop technisch optimaal functioneert. Zo moet de webshop goed gespiderd en opgenomen kunnen worden door Googlebot en overige zoekmachine crawlers. Dit realiseer je met de menu-structuur, canonical URL’s, de sitemap of sitemaps en hreflang tags voor internationale focusing magento on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *