Magento 2 Webshop Ontwikkeling

Vervolgens kun je met de one-click on installer in Plesk eenvoudig Magento op je webhostingpakket installeren. Na de installatie van Magento heb je een CMS om gemakkelijk je webshop mee te beheren. Je krijgt ook toegang tot Mijn SoHosted en het Plesk management panel.

Magento 2 Wiki

Magento hosting vanaf € fifty nine,00 p/mnd! Bij Magento hosting van SoHosted krijg je na je bestelling een Managed VPS die geschikt is voor Magento.

Als webshop ben je wettelijk verplicht om gegevens van bezoekers te beveiligen met SSL. Ben je op zoek naar professionele, snelle Magento hosting? Dan raden we je aan om minimaal een Large Managed VPS af te nemen. Je krijgt bij een Managed VPS een eigen server die je niet hoeft te delen met andere klanten zoals bij shared hosting magento.

Welke Managed VPS je het beste kan kiezen hangt daarom af van je eisen, de grootte van de web site en het aantal bezoekers. Ga je voor het eerst aan de slag met Magento of heb je al een kleine tot middelgrote web site?

Dan is een Medium VPS voor jou de juiste keuze. Dankzij SSD en eigen CPU en RAM is je Magento website dan al behoorlijk snel. Je hebt al een Medium Managed VPS vanaf € 89,00 per maand! Kies tijdens het bestellen voor Linux , het aanbevolen besturingssysteem voor Magento. Bovendien kan je bij een Managed VPS gebruikmaken van een SSL certificaat om je website te beveiligen.

De voordelen van een Magento web site Magento is open supply software program en kun je daarom gratis installeren through de one-click on installer! De meeste plugins en thema’s zijn ook gratis. Magento is zo ingericht dat zoekmachines jouw web site of blog snel kunnen vinden. Hierdoor krijg je makkelijker further bezoekers uit zoekmachines zoals Google of Bing.

Je kunt dus direct aan de slag met je Magento web site. Welke Magento hosting is geschikt voor mij? Al onze Managed VPS’en op foundation van Linux zijn geschikt voor het gebruik van Magento.

Een Magento webshop draait op onze normale webhostingpakketten, maar als je een grote webshop hebt, dan is een Magento VPS nóg sneller. Er zijn veel free of charge en goedkope thema’s en plugins beschikbaar voor Magento waardoor je snel een professionele webshop hebt zonder hoge kosten. Direct met je Magento web site magento aan de slag?

Geen gedoe met het toevoegen van nieuwe producten en productfoto’s? Met magento hosting doe je dit heel eenvoudig, zonder echte programmeerkennis. Voor het Magento CMS verschijnen regelmatig updates met nieuwe functies, beveiligingsupdates en andere verbeteringen die Magento nog beter maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *