Magento Hosting Door Specialisten, Voor Webshops En E

Vicus bleek in de praktijk flexibel, dacht actief mee en schakelde snel bij de ontwikkeling van ons nieuwe e-commerce platform op basis van magento webshop. Korte lijnen, en altijd een oplossing! Supertevreden, project staat er netjes bij. Welke plannen je ook hebt, een Magento webshop is geschikt voor elke ambitieuze onderneming.

Een Magento Webshop

Hoe groot je on-line ambities ook zijn, Vicus helpt ze waar te maken. Maak direct een afspraak met onze magento hosting specialisten.

En Vicus is al 13 jaar de Magento specialist voor als je echt rendement wilt halen uit je on-line webshop. Het door ons ontwikkelde JourneyFunnel Model, waarmee we de klantreis in kaart brengen, werd in 2016 bekroond met de prestigieuze iCMG Award.

Voor jouw klant zijn Magento webshops van alle gemakken is voorzien: productvergelijking, critiques, tags en one-page checkout. Een fijne virtuele shopbeleving en een makkelijk aankoopproces, dat is wat je kunt verwachten van een Magento webshop! Ook is Magento de beste foundation van search engine optimization en/of online advertising. Een Magento webshop laten bouwen door ervaren Magento bouwers? Neem contact op via onze web site.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat, ga je akkoord met het ontvangen van alle cookies van deze web site magento webshop. Magento voor een B2B webshop Wil je je Magento webshop laten overnemen? Wat zijn de kosten van een Magento 2 webshop?

Bovendien behoren wij al sinds 2015 tot de high van Best E-commerce Solutions Providers in Nederland. Je webshop groeit maar door en heeft een upgrade nodig.

Magento is een e-commerce software program platform voor webwinkels waarop je jouw on-line shop kunt bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd en het groeide uit tot een van de grootste e-commerce-systemen ter wereld. En dat is niet vreemd, need Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen.

We houden jouw Magento 1 shop samen met onze partners nog minstens 2 jaar in de lucht. Nach obenNavigatie overslaanOplossingen Nieuwe Versie Magento 2.3.4Webshop op Brexit Voorbereid? Webwinkel Vakdagen 2020Nieuwe Versie Vtiger 7.2.zero.Vacature Magento DeveloperVacature Magento OntwikkelaarOndersteuning Magento 1Patchabonnement van Vicus

Wil jij verder met Magento 1? Sinds juni 2020 wordt Magento 1 niet meer officieel onderhouden! Als je onderstaand je gegevens achterlaat dan sturen we je vrijblijvend een voorstel voor de upgrade naar Magento 2. Of wil je verder gaan met Magento 1? Daar hebben we ook slimme ideeën over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *