Magento Webshop Huren? Vanaf €ninety Nine,

Nadat uw wensen en de mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een offerte opstellen. U krijgt een uitgebreid schema met een planning toegestuurd, waarin alle onderdelen waaruit de webshop zal bestaan en aangeeft welk onderdeel wanneer af is. Zodat u precise magento weet wat wij van elkaar kunnen verwachten. Wij leveren four concepten aan waaronder: Logo, hoofdpagina, sub-pagina en contactpagina. U heeft 3 aanpasmomenten per concept.

Ik Wil Een Magento Webshop

Hierdoor krijgt u de beschikking over een webshop die aansluit op uw visie. Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen. Wij geven u een full magento hosting uitleg over het gebruik van uw webshop.

Oplevertermijn: 10 werkdagen Oplevertermijn: 14 werkdagen Oplevertermijn: 28 werkdagen U zit verder niet huge aan maandelijkse kosten en uw webshop wordt volledig uw eigendom. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer de opdracht gerealiseerd is voor hulp, onderhoud of uitbreidingen van uw webshop. Natuurlijk zijn de kosten om een Magento webshop te laten maken van groot belang. Wij werken met drie verschillende pakketten die de kosten van u Magento webshop voor een groot deel bepalen. Met ons Starterspakket heeft u tegen zeer scherpe kosten een Magento webshop die alles kan en oogt zoals u wilt.

Voordat wij beginnen met een project vindt er eerst een free of charge en vrijblijvend consumption plaats. De consumption kan digitaal, telefonisch of door middel van een persoonlijk gesprek. Tijdens deze consumption zullen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Het is belangrijk voor ons om een goed concreet beeld te krijgen van uw onderneming. Dit beeld is belangrijk om zo de juiste uitstraling en uw doelstellingen te kunnen bereiken dat past freelance bij uw bedrijf, dienst of product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *