Magento Webshop Laten Maken

Je moet slimme standaardwaarden gebruiken, die vervolgens kunnen worden overschreven indien nodig. Een zoekmachine resultaat snippet van Google, met de titel, URL en description aangeduidWat zorgt voor een goede titel? Een goede titel is gemakkelijk te lezen, bevat belangrijke zoekwoorden, heeft een name-to-motion, is uniek en heeft een lengte tussen 285 en 575 pixels . Wat zorgt voor een goede meta description? Wat voor de titel geldt, is ook geldig voor de meta description, behalve dat de gewenste lengte anders is.

Magento 2

Relevantiescore Van Metagegevens In Magento: ‘zichtbare’ Content Is De Basis

Dit is niet te configureren in de magento hosting 2 backend, maar je kunt hiervoor wel een extensie gebruiken. instellingen voor het gebruik van categorie keys in product URL’sRedirect URL’s automatisch als de key wijzigt Standaard staat dit aan: Create Permanent Redirect for URLs if URL Key Changed is ingesteld op Yes. Hou dat zo, het bespaart je een hoop gedoe op termijn.

Magento’s instellingen voor automatisch redirecten van URL’s als hun key wijzigtNuttige resources De ultieme handleiding voor een web optimization-vriendelijke URL structuur Meta informatie definiëren in Magento 2 Je paginatitel en meta description hebben een grote impact op zowel je rankings als, wanneer jouw pagina wordt weergegeven in de SERP, je click on-by way of-fee . Tegelijkertijd kun je niet handmatig een titel en meta description voor elke pagina instellen, dus dat moet je slim aanpakken.

Page Title Prefix: dit veld wil je leeg houden, want alles wat je hier invult, wordt aan het begin van de titel toegevoegd. Een algemene prefix druist in tegen alles wat we weten over de title tag, dus hou het leeg. Definieer meta informatie templates voor producten en categorieën Helaas is dit een functie die mist in Magento.

Hou de meta description tussen 430 en 920 pixels lang magento . Definieer de meta description van de homepage

Om de meta description van de homepage te definiëren, log je in op je Magento backend en navigeer je naar: Navigeren naar de Default Store View homepage’s meta informatie in Magento 2Scroll omlaag naar HTML Head onder Other Settings en vouw de instellingsopties uit: Negeer ook het veld Default Meta Keywords, aangezien meta keywords freelance al meer dan tien jaar niet meer door zoekmachines worden gebruikt. De twee overige velden Page Title Prefix en Page Title Suffix zijn wel van belang:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *