Magento Website Of Webshop Laten Bouwen?

Jouw klant ziet in de checkout het totaalbedrag van de zending. Het is ook mogelijk om jouw webshop klanten de mogelijkheid te geven te kiezen voor avondlevering (bezorging vanaf 18:00 uur).

De titel die je wilt gebruiken voor een standaard levering naar België is aan te passen ten optichte van een Nederlandse zending. Wanneer er geen titel is ingevuld, worden de bezorgtijden automatisch zichtbaar. 5.1 Ondersteunen jullie mijn checkout? De volgende checkouts zijn getest en worden ondersteund: Het mogelijk een postcodecheck extensie te gebruiken in combinatie met de MyParcel Magento 2 extensie.

  • De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet iedereen over.

is het mogelijk om de optie Geen standaard gewicht Met deze optie zal er automatich gekeken worden naar het totale gewicht van het pakket en zal hij verdeelt worden in een specifieke gewichtsklasse. Hiervoor moeten de gewichten bij de producten appropriate zijn ingevuld.

Hieronder kun je een voorbeeld zien als de klant voor PostNL afhaallocatie kiest. 4.eight Extra vroeg ophalen bij PostNL locatie Ook voor het ophalen op een PostNL locatie is er een mogelijkheid om dit specifiek in de ochtend te doen (mogelijk vanaf 09:00 in plaats vanaf 16:00). Ook hierbij heb je de keuze om een meerprijs toe te voegen. De titel die je wilt gebruiken voor het thuis late bezorgen is aan te passen ten optichte van een Nederlandse zending.

Het is mogelijk om dit te tonen in de checkout waarbij jouw klant een keuze heeft. Wil je liever niet deze keuze aan jouw klant bieden, kun je de titel leeg laten. In dit geval zal er alleen een brievenbuspakje worden aangemaakt bij MyParcel maar wordt het normale tarief berekend. 4.four Digitale postzegel instellingen Het is mogelijk om automatisch een digitale postzegel te laten selecteren.

Dit is mogelijk met behulp van een aantal instellingen. Er zijn twee mannieren om het gewicht van een digitale postzegel te bepalen: Op foundation freelance van het totale gewicht van de zending Op foundation van een standaard gewicht

Webshop Optimalisatie Extensies Voor Magento

Deze locatie kunnen zij zelf kiezen in de checkout. Je kunt hier eventueel ook een meerprijs voor rekenen.

Wanneer je deze optie hebt geactiveerd zal er internet een additional keuzemogelijkheid verschijnen magento hosting in de checkout. Met deze optie kunnen jouw klanten kiezen om hun pakket bij een PostNL locatie op te halen.

Het is mogelijk om jouw klanten de mogelijkheid te geven te kiezen voor ochtendlevering (bezorging tot 12:00). Wanneer je deze optie hebt geactiveerd zal er een further keuzemogelijkheid verschijnen in de checkout. Tevens is het mogelijk hier een meerprijs aan te koppelen. De prijs die hier wordt ingevuld zal bij het huidige tarief worden opgeteld.

Naast het automatich berekenen van het gewicht is het ook mogelijk om een standaard gewicht in te stellen. Mocht je bijvoorbeeld altijd een digitale postzegel willen versturen wat tussen de 20 en de 50 gram weegt. Dan is het mogelijk om de optie te selecteren. De volgende gewichtsklasse zijn te selecteren: gram Vervolgens zal op de chekout pagina een verzendmethoden te zien zijn, voor de digitale postzegel.

Magento® 2 Extensies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *