Mustmedia Bouwt Webshops

WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

De vakkundigheid, het eerlijke advies, de fijne samenwerking en de betrouwbaarheid, ze waren iedere euro waard. Al regelmatig adviseer ik E-Business Solutions bij collega ondernemers omdat ik gewoon zo blij met ze ben.

Kan je wel wat nieuwe functionaliteiten gebruiken en “bekt” de oude gewoonweg niet goed genoeg meer omdat hij verouderd is. Je wilt tenslotte wel met je tijd mee gaan. Wat je reden ook is: Madoo is there for you! Want wij zijn de echte WooCommerce specialist, gevestigd in Weesp, met jarenlange ervaring.

Doordat de lijnen kort waren en de acties snel is dat ook gelukt. Danny en Amanda dachten met me mee, gaven goede adviezen en kritiek waar nodig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen deze toppers van harte aanbevelen! Ik was al enige jaren klant bij Danny en Amanda en mijn webshop was echt aan vernieuwing toe. Ze deden me een mooi voorstel voor de vernieuwing van mijn store WordPress hosting.

Jaja, een WooCommerce specialist mogen we onszelf wel noemen inmiddels. We hebben al vele WooCommerce webshops gemaakt. “Gewone” webshops, maar ook webshops met grotere uitdagingen.

Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Ik zou dit fijne group dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel. Ik wilde een nieuwe webshop laten ontwikkelen voor de verkoop van onze feestartikelen. Een shop die zou voldoen aan de eisen van deze tijd. Al jaren was ik klant bij E-Business Solutions dus eerst maar eens bij hen navragen.

Allemaal super leuk en heel erg leerzaam. Voor jou is het nogal wat: je gaat een webshop starten. Misschien wel je wordpress website eerste in de wereld van het ondernemerschap. Of misschien heb je al een webshop, maar is die echt nodig aan vernieuwing toe.

Ze begrepen me direct en binnen no-time had ik een geweldige offerte in m’n mailbox waarop ik zonder meer akkoord kon geven. En zo zaten we nog geen week later al te werken aan de nieuwe webshop. Er werd onerous aan gewerkt, need mijn wens was om snel op te leveren.

Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is.

Het voorstel was duidelijk en liet geen ruimte nvoor twijfels. Samen gingen we werken aan mijn nieuwe en moderne webshop. De samenwerking verliep ontzettend goed: WordPress duidelijk en eerlijk. We hadden regelmatig contact over de voortgang. Het was me de investering meer dan waard, ik heb echt waar voor m’n geld gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *