Stappenplan Om Je WordPress Website Veilig Te Maken

Klik dan Home, Blog, Over en Contact aan en klik opAan Menu toevoegen. Sleep de menu-items in de juiste volgorde. ZetHomebovenaan enContactonderaan. Vink bij Menu instellingen aan dat dit hethoofdmenu, mainmenu of iets dergelijks is. Sommige thema’s hebben andere namen voor het hoofdmenu, bij het thema Twenty Twenty is dat om een of andere redenDesktop Horizontaal Menu.

Door op het plusje te klikken en dan Lijst/record te selecteren. Of door de tekst te selecteren die een lijstje moet worden, op de omgekeerde ‘P’, van Paragraaf, te klikken en Lijst te selecteren Wanneer je dan weer het blokje van de kop selecteert zie je H2 , H3 en H4.

Als je het blok onder de titel selecteert, kan je starten met typen. Je kan een tekst een opmaak geven, net als bij Word en Pages. De B voor dikgedrukt en de I voor cursief. Wil je verwijzen in een artikel naar een andere web site website bouwen of een andere webpagina?

Bulletpoints maken in WordPress Iedereen houdt van doekoe bulletpoints. Bulletpoints zijn overzichtelijk, makkelijk scanbaar en daarom ideaal voor web sites wordpress website. Je kan op twee manieren een lijstje maken.

WordPress Cms

Heb je een nieuwe pagina die je aan het menu wilt toevoegen? Ga dan weer naar het menu, voeg de desbetreffende pagina toe en klik op Menu opslaan.

Je kunt by way of het blokkensysteem makkelijk lay-out opties en pagina elementen aan een pagina toevoegen. Bijvoorbeeld een omslagfoto, kolommen, video, knoppen etc. Het bovenste blok is de titel van de pagina of het weblog.

Dan moet je een link aanmaken. Selecteer het stukje tekst dat een hyperlink moet worden.

Of je ziet een menu met in een vreemde volgorde. Dat wordt op een gegeven moment een zooitje. Laten we daarom een eigen WordPress menu WordPress hosting aanmaken Geeft vervolgens het menu een naam bij het invoerveldMenunaam. Noem het bijvoorbeeldHoofdmenuen klik vervolgens opMenu aanmaken.

Hoge Kwaliteit WordPress Websites Op Maat

Een pagina of WordPress weblog maken en bewerken Het maken en bewerken van een pagina through WordPress lijkt enorm op wat je waarschijnlijk gewend bent through Word of Pages. Maar er zijn wel wat verschillen. WordPress werkt bijvoorbeeld met een blokkensysteem. Het systeem heeft een groot voordeel.

Klik op het icoontje van een ketting . Je krijgt dan een kleine pop-up met de linkmogelijkheden. Vul de hele URLvan de pagina in waar je naar wilt verwijzen (dus inclusief https:// of https://, kortom gewoon weer knippen en plakken).

Van Het Internet Gebruikt WordPress, Van Persoonlijke Blogs Tot De Grootste Nieuwssites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *