Suzuki Financial Lease Autofinanciering Voor Zakelijk Gebruik.

We hebben dan ook niet hoeven twijfelen of we hier een auto gingen kopen. Rick denkt mee en houdt het bij de feiten. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen!

Dat bedrag hoef je ons pas op de einddatum terug te betalen. Het voordeel hiervan is dat je een lager bedrag per maand aan ons betaalt. Je betaalt natuurlijk wel iedere maand rente over het hele bedrag dat je leent.

Wij verzorgen voor u de gehele financiƫle afhandeling. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de benodigde stukken aan te leveren. Als de persoonlijke lening overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier. Ook hier heeft u dus geen omkijken naar.

Waarom Financial Lease met een slottermijn? Je kunt met ons een slottermijn afspreken waardoor je een deel van de lening pas terugbetaalt op de einddatum van de financiering. We berekenen dan hoeveel de auto nog waard zal zijn op de einddatum van je lening.

Ook hiervoor geldt dat u de nieuwe auto tot maximaal one hundred% van de aankoopprijs (exclusief BTW) kunt leasen. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst.

Een mooie en goede auto voor een leuke prijs. Na goede telefonische informatie tot vlotte aankoop over gegaan! Rick kwam telefonisch eerlijk over wat mij heeft doen besluiten richting Hertogenbosch te gaan. Hier vriendelijk ontvangen, proefritje kunnen doen en tot aankoop over gegaan en met een uurtje weer weg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *