WordPress

Het zou zonde zijn wanneer er iemand in jouw webwinkel komt en ziet dat het product waar hij/zij naar op zoek is, is uitverkocht. Een webwinkel hebben is leuk, maar je zult ook klanten moeten krijgen.

en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & promoting. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. 21 Tips voor meer verkopen through eBay en Marktplaats 12 juli 2016

Productcategorieën En Producttags

Om inzicht te krijgen in onze statistieken, jouw voorkeuren en voor marketingdoeleinden maken wij en derde partijen, gebruik van cookies op deze web site. Wat is Mailchimp en wat zijn de voor- en nadelen? Algemene Voorwaarden|Privacy Policy|Producten & Diensten Meer bezoekers naar je webshop nodig?

WooThemes heeft een iPhone App ontwikkeld zodat jij altijd inzage hebt in de meest belangrijke gegevens van jouw webwinkel. Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Meer verkopen doen, rechtstreeks vanaf jouw Facebookpagina? Heb je deze artikelen al gelezen: WordPress search engine WordPress hosting optimization: een full handleiding over zoekmachine optimalisatie in WordPress

Door deze reminder te sturen zul je ervaren dat een groter percentage van je klanten een review zullen achterlaten. Met de ‘Woocommerce PrePurchase‘ plugin kun je producten als het ware als pre-order aanbieden. Een pre-order houdt in dat je het product nog niet op voorraad hebt maar wel al te koop kunt aanbieden.

SEO of wel zoekmachine optimalisatie is een belangrijk kanaal om meer klanten te krijgen. Door hieraan te werken zul je hoger gaan ranken in de zoekmachines en hier meer free of WordPress charge bezoekers uit gaan halen. Wat is er makkelijker dan onderweg je bestellingen checken en realtime bekijken hoe jouw webwinkel er voor staat?

Ook verzorgen wij deinrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op. Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V.

Wil je jouwFacebook en Instagram Marketing uitbesteden? Wij verzorgenFacebookMarketing & Advertising voor bedrijven.

De ‘Free Shipping Notification‘ doet dit voor je. Klanten zijn vaak wel bereid om een evaluate achter te laten voor jouw webwinkel of het product wat ze hebben besteld. Het zit alleen niet in het systeem om terug te keren naar de webwinkel en een review website bouwen achter te laten. Met de ‘Request a evaluation‘ plugin wordt er, na een door jou te bepalen periode, automatisch een mailtje gestuurd met het verzoek om een evaluation achter te laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *