WordPress Handleiding

Verder in deze gids zal ik je ook laten zien hoe je een website maakt met WordPress. Voor nu hoef je nog niets te downloaden/installeren. Dat laat ik je in de volgende stappen zien. Voordat je een WordPress web site kan maken, heb je eerst 2 dingen nodig: Een domeinnaam ( een webadres zoals jouwwebsitenaam.nl)

Het gebruik van het WordPress platform is gratis, maar een domeinnaam en internet hosting heb je al samen voor minder dan € 8 WordPress hosting per maand. EN, als je je eigen hosting hebt, dan heb je de beschikbaarheid van je website in eigen handen.

  • Zo heeft iedere schrijver zijn of haar eigen account en kun je zonder problemen de correcte namen van schrijvers bij de artikelen weergeven.
  • Het schrijven van artikelen en het beheren van je web site wil je misschien niet alleen.
  • Wil je Google maps ergens anders tonen op je website?
  • Met de HTML module van Beaver Builder is dit nooit een probleem en kun je zelf bepalen waar Google maps wordt weergegeven.

Je kan de snelheid van je web site zelf bepalen en zorgen dat deze niet offline gaat op momenten dit het essentieel is voor bezoekers van je website. Waar kan ik een domeinnaam en hosting regelen? Ik zelf gebruik vaak TransIP als mijn domein en hosting registratie bedrijf. TransIP is betaalbaar, hebben een goede en profesionele klanten service en hebben zo en dan goede acties, dus is het waard om hun een kans te geven.

Als je een eigen domeinnaam hebt, regel dan gelijk je eigen persoonlijke e-mail – dat ziet een stuk professioneler uit dan een Gmail of Hotmail adres. Heb je al een een eigen domeinnaam en hosting?

​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

Je kan de onderstaande stap overslaan en direct door naar Stap 3, waar ik je uitleg geef hoe je een web site kan maken. Stap 2 – Kies je domeinnaam en controleer of deze nog beschikbaar is Een goede uitgangsbasis is het volgende:

Website Laten Maken Door WordPress Specialist Netfort

WordPress versus HTML & CSS: HTML leren vanuit niets, kan meer dan 6 maanden duren, laat staan CSS en PHP. WordPress versus kant-en-klare Websitemaker: Websitemaker brengen hoge kosten met zich mee en zijn vaak beperkt in de opties die ze aabieden. Ze zijn goed voor 1 of two WordPress website pagna’s website, maar niet meer dan dat. Voor newbies, is mijn advies om met WordPress aan de slag te gaan.

We Implementeren De Nieuwste Digitale Tools En Versterken De Online Presence Hierdoor Genereer Jij Nieuwe Business

Als je een web site maakt voor jouw bedrijf, je domeinnaam moet de naam van het bedrijf bevatten. Bijvoorbeeld: bedrijfsnaam.nl Als je een persoonlijke web site wilt maken, dan is jouwnaam.nl een leuke optie

Het leren schrijven van codes neemt veel tijd in beslag en zijn soms erg ingewikkeld. Anno 2018 hebben we een Content Management Systeem als WordPress die het voor veel mensen het makkelijker heeft gemaakt om een website te maken. Waarom kies je voor WordPress om een website te maken?

Kies een platform om je web site te maken. Ik adviseer WordPress als CMS platform. Het is gratis WordPress en makkelijk in gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *