WordPress Webhosting Nodig Voor Je Website?

Om een further gebruiker toe te voegen aan een WordPress web site website bouwen kun je naar “Gebruikers -> Nieuwe toevoegen” gaan. Je komt nu op onderstaande pagina terecht.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Beaver Builder opstarten en op het Google maps kaartje te klikken. Je ziet nu de HTML module tevoorschijn komen. Vervang de bestaande insluitcode met de insluitcode die je hebt gekregen van Google.

Ik zal hier niet veel uitleg over hoeven te geven, aangezien bijna alles voor zich spreekt. WordPress hosting Het enige wat wel belangrijk is, is hoe de gebruikersrollen van WordPress in elkaar zitten.

Stap three Het Selecteren Van Je Thema

Op de contactpagina wordt het kaartje over de volledige breedte getoond. Het is daarom noodzakelijk om in de insluitcode nog een kleine aanpassing te doen. Wijzig het aantal pixels naar a hundred wordpress webshop%, zodat het kaartje de volledige breedte in beslag neemt. Klik tot slot op opslaan om je wijzigingen door te voeren.

WordPress Menu Aanmaken En Bewerken

Een WordPress web site maken kun je helemaal alleen doen. Het schrijven van artikelen en het beheren van je website wil je misschien niet alleen. Het kan daarom handig zijn om further gebruikers toe te voegen aan je web site. Zo heeft iedere schrijver zijn of haar eigen account en kun je zonder problemen de correcte namen van schrijvers bij de artikelen weergeven.

Wil je Google maps ergens anders tonen op je website? Met de HTML module van Beaver Builder is dit nooit een probleem en kun je zelf bepalen waar Google maps wordt weergegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *