Zelf Een WordPress Website Maken

Mocht het zo zijn dat wat je wilt niet uitgelegd staat op de website, laat dit dan gerust weten. Er verschijnen namelijk regelmatig nieuwe berichten en veel ervan zijn voortgekomen uit vragen van bezoekers. Voor wie liever een handleiding in een handig PDF formaat zoekt, is het aangeraden om een kijkje te nemen op WPLounge.nl.

Inhoud Van Deze WordPress Handleiding

Afbeeldingen bewerken in WordPress Zonder menu is het lastig navigeren op je website. Leer hier hoe je met het standaard WordPress menu overweg gaat of hoe je een eigen menu kunt samenstellen. Pas je web site snel aan met kleine uitbreidingen en richt de sidebar van je website naar eigen wensen in. Voor WordPress zijn er veel uitbreidingen beschikbaar.

Zoekmachine optimalisatie speelt daarbij een grote rol. Extra onderdelen waar je eens naar kan kijken om alles uit je website wordpress webshop te halen. Je hebt de handleiding doorlopen en beschikt nu over je eigen WordPress website.

Waarom WordPress Gebruiken?

Past een foto niet goed in een bericht? Geen nood: hij is in WordPress zelf ook te bewerken. Afbeeldingen invoegen in WordPress Video toevoegen aan een bericht of pagina

  • Hulp bij het kiezen van een thema
  • Maar welke is geschikt voor jou?
  • Het artikel legt ook uit hoe je met een kleine omweg kan betalen via iDeal, je kan namelijk bij Themeforest alleen betalen via PayPal of creditcard.
  • Themeforest – de populairste web site waar je thema’s kan kopen – kan je ruim 10.000 WordPress thema’s.

In WordPress zijn er twee manieren waarop tekst kan worden weergegeven op je web site: via berichten of pagina’s. Leer hier wat ze inhouden en hoe je ze zelf kunt aanmaken. Fleur je web site WordPress hosting op met verschillende foto’s, video’s en galerijen.

Voor bijna alles wat je kunt bedenken is namelijk wel een plugin geschreven. Hoe installeer je WordPress plugins Één, twee, 10, one hundred of meer gebruikers? Alles is mogelijk met WordPress. Als je eenmaal je WordPress web site hebt, wil je natuurlijk ook gevonden worden in zoekmachines.

Betekent dit dat je nu klaar bent? Je hebt natuurlijk je doel bereikt: een eigen WordPress web site, maar er zijn nog WordPress genoeg WordPress geheimen die je kunt ontdekken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel mogelijk met WordPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *